SENASTE NYTT

HCP – en stabil partner…

Affärsidén för HCP Nordic är att importera effektiva kvalitetsprodukter från hela världen och distribuera dem genom ett nät av lokala återförsäljare till hela den gröna sektorn – lantbruk och park. Marknaderna är Danmark, Norge, Sverige och Finland som internationellt uppfattas som ett marknadsområde. Företaget har mer än 140 års erfarenhet och en stabil tradition.

HCP Sverige AB är ett självständigt företag som leds av Patrik Sonesson. Företaget kombinerar den nordiska imagen i HCP Nordic med en regional svensk insats där den svenske kunden är i fokus för alla aktiviteter.

Vårt maskinprogram till lantbrukssektorn består av de robusta Zetor traktorerna, Trac-Lift frontlastare, Tanco redskap till inplastning och hantering av höbalar samt fullfoderblandare från RMH.

För grönytesektorn kan vi erbjuda topprofesionella maskiner från Vitra, Iseki, Bad Boy och flera andra producenter. Oavsett om du ska använda en midjestyrd redskapsbärare, en kompakttraktor eller en snabb gräsklippare kan du hitta detta hos våra återförsäljare.

All försäljning sker genom auktoriserade återförsäljare, och HCP säkrar en bra försäljningssupport, ett säkert reservdelslager och en hög teknisk service.